Ціни на землю у Києві та області знизилися: де можна купити дешевше

Ціни на землю у Києві та області знизилися: де можна купити дешевше
Найбільшою популярністю користується земля в 20-ти кілометровій зоні від столиці

Продавці земельних ділянок готові торгуватися

Восени ціни на землю в столиці і Київській області знизилися і продавці готові торгуватися.

Як з’ясував портал столичної нерухомості 100realty.ua, розмір торгу досягає 10-20%.

Пропозиція земельних ділянок в Києві обмежена. Особливо це стосується центральної частини міста. На сьогоднішній день найчастіше шукають землю в Печерському районі, нецентральній частині Шевченківського району, на Сирці, Дорогожичах, Нивках. Найчастіше купують з будинками під знос. Це також можуть бути садові ділянки на Осокорках.

Вартість земельних ділянок в столиці в середньому становить 2000-3000 $/сотка. Пропозиція землі під забудову в Києві та Київській області досить широка.

Найбільшою популярністю користується земля в 20-ти кілометровій зоні від столиці. Найбільш затребувані напрями – Обухівський, Житомирський, Одеський. Також цікаві покупцям Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Вишгородський райони. Купити земельну ділянку недалеко від Києва можна від 1000 $/сотка. При цьому на вартість буде впливати місце розташування, наявність комунікацій або можливість їх без проблем і великих витрат підвести до ділянки, цільове призначення, кажуть експерти.

За останні роки покупцям полегшили життя і надали доступ до баз даних, в яких можна дізнатися історію об'єкта нерухомості.

У згаданих реєстрах повинні відображатися поточні відомості про зареєстровані права, їх обтяження та інші подробиці про ділянку землі під будівництво.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: