Директор «Київхліба» пояснив, чому погіршується якість хліба

Директор «Київхліба» пояснив, чому погіршується якість хліба

Від якості борошна залежить якість хлібу

Якісь хліба погіршується, тому що Україна відправляє на експорт якісніше борошно. Про це в ефірі телеканалу «Київ» розповів директор фірмової мережі компанії «Київхліб» Ярослав Федоренко.

«Основною сировиною для хліба є борошно. І від якості борошна залежить якість хліба», – зазначив він.

«Уже давно зерно і борошно є експортними продуктами. І відповідні підприємства намагаються експортувати максимально якісну сировину. Тобто усе найкраще йде», – пояснив Федоренко.

«Відповідно, якість хліба на ринку залежить від якості зерна, врожаю або неврожаю зерна», – додав він.

Як повідомлялося, хлібний кошик за 2018 рік подорожчав на 22%, або на 12,5 грн. Експерти прогнозують, що цього року зростання вартості хліба в Україні продовжиться

Мер столиці Віталій Кличко заявив, що програма продажу соціального хліба у Києві діятиме мінімум до 2020 року. Підписано меморандум про співпрацю між Департаментом промисловості та розвитку підприємництва, Департаментом соціальної політики КМДА та приватним акціонерним товариством «Київхліб», який вступив у дію з 5 грудня 2018 року. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: