До річки Рось запустили майже 5 тонн риби

До річки Рось запустили майже 5 тонн риби
Зариблення відбулося в с. Городище-Пустоварівське Володарського району

Виконано 100-відсотковий план щодо обсягів робіт з відтворення водних біоресурсів Щербаківського водосховища

12 листопада відбулося зариблення Щербаківського водосховища, розташованого на р. Рось. Захід проходив в с. Городище-Пустоварівське Володарського району. Вселення здійснювалось за кошти користувача спеціального товарного рибного господарства згідно з Режимом рибогосподарської експлуатації водосховища. Про це повідомляє Київський рибоохоронний патруль.

«Так, до водойми було випущено близько 4 910 кг риби, а саме: 3 150 кг товстолоб білий - 26 250 екз. та 260 кг товстолоб строкатий - 2 166 екз., наважкою 120 г/од. Також 1 050 кг амур білий - 4 200 екз. та 450 кг короп - 1 800 екз., наважкою 250 г/од.», - йдеться в повідомленні.

Контроль за проведенням робіт із вселення водних біоресурсів здійснювали спеціалісти Управління Державного агентства рибного господарства у Києві та Київській області.

«Згідно з режимом рибогосподарської експлуатації даного водосховища було виконано 100-відсотковий план щодо обсягів робіт з відтворення водних біоресурсів. Наступні зариблення очікуються наступного року», - прокоментував начальник рибоохоронного патруля Київщини Володимир Мухін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: