Дорожники латають огорожу, що обвалилася на «втомленому» мосту в Києві (фото)

Дорожники латають огорожу, що обвалилася на «втомленому» мосту в Києві (фото)
Частину огорожі, яка відірвалась від кріплення, уже прибрали
Фото: Київавтодор

Київавтодор проводить протиаварійні роботи на шляхопроводі

На Новокостянтинівському шляхопроводі, де 13 травня обвалилася огорожа і впала на проїжджу частину, дорожники розпочали першочергові протиаварійні роботи.

Ремонт проводять фахівці шляхово-експлуатаційного управління Оболонського району, повідомляє комунальна корпорація «Київавтодор».

Зокрема, дорожники посилюють кріплення перил. Частини, які в аварійному стані – демонтовують. На їхньому місці розмістять тимчасове огородження.

«Нині вздовж шляхопроводу частково обмежено рух крайньою лівою смугою. Частину огорожі, яка відірвалась від кріплення, уже прибрали. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав», - звітує Київавтодор.

Повідомляється, що на Новокостянтинівському шляхопроводі проведуть масштабні ремонтні роботи. Нині розроблено проєкт капітального ремонту. Він передбачає оновлення як самого шляхопроводу, так і всіх з’їздів.

Нагадаємо, у соцмережі з'явилися повідомлення, що на Новокостянтинівському шляхопроводі впала огорожа, яка була призначена для безпеки пішоходів. Інцидент стався 13 травня. Паркан звалився на мосту в бік Оболоні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: