Кличко показав, як під час карантину ремонтують столичні дороги (відео)

Кличко показав, як під час карантину ремонтують столичні дороги (відео)
На проспекті Бандери оновлено ділянки між вулицею Йорданською і шляхопроводом на вулиці Богатирській

Наразі у Києві ремонтують 14 мостів та шляхопроводів

Столичні дорожники не припиняли працювати під час карантину. Активні роботи тривають сьогодні на всіх ключових об’єктах. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Ми ремонтуємо 14 мостів та шляхопроводів столиці. Триває капітальний ремонт на 9 вулицях. На 12-ти – середній ремонт. Це вулиці, які не оновлювали по 30-40 років!» - наголосив Кличко.

«Активно триває капремонт на проспекті Степана Бандери. На тиждень швидше, ніж планували, оновили ділянки між вулицею Йорданською і шляхопроводом на вулиці Богатирській. І розпочали наступний етап - ремонт на ділянці шляхопроводу на перетині з проспектом Героїв Сталінграда», - повідомив мер Києва.

За його словами, будівельники паралельно завершують оновлення двох шляхопроводів - на перетині вулиці Богатирської та Оболонського проспекту та на перетині Богатирської з проспектом Степана Бандери. 

На Борщагівському шляхопроводі розпочали другий етап ремонту. Там зараз перекритий рух у напрямку Кільцевої дороги. А проїзд у бік центру відкритий всіма трьома смугам, що вже капітально відремонтували. 

«Завершується і реконструкція вулиці Туполєва. Тривають роботи на проспекті Любомира Гузара. На вулицях Покровській, Пушкінській, Золотоворітській, Микільсько-Ботанічній», - сказав мер.

«Зазначу, що цього року ми подолаємо цифру у 1000 км відремонтованих доріг у столиці. Нагадаю, доріг у нас 1 667 км. А ще - двори, міжквартальні проїзди, мости і розв’язки. Тому нам ще є над чим працювати. І ми це робимо», - підкреслив Кличко.

Як повідомлялося, на Борщагівському шляхопроводі завершується ремонт частини споруди у напрямку центру. 1 травня відкрився рух усіма смугами на шляхопроводі з проспекту Курбаса на проспект Гузара. 2 травня розпочався ремонт на частині споруди у напрямку Кільцевої дороги. Проїзд на цій частині шляхопроводу буде перекрито до 1 вересня.

Також на просп. Степана Бандери частково обмежено рух до 31 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: