Двоє молодиків із газовим балончиком напали на кур’єра

Двоє молодиків із газовим балончиком напали на кур’єра
Хлопці застосували газовий балончик та втекли

Зловмисники, відмовившись оплачувати замовлені ґаджети, застосували газовий балончик та втекли

До чергової частини Святошинського управління поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на вулиці Тулузи на нього напали двоє незнайомців та відібрали два телефони. На місце події направили слідчо-оперативну групу.

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, прибувши за вказаною адресою, слідчі поспілкувались із заявником, який повідомив, що він працює кур’єром. Отримавши замовлення, привіз два телефони на вулицю Тулузи, де зустрівся із замовниками. Молодики взяли ґаджети для перевірки їх справності, проте оплачувати замовлений товар вони не планували. Хлопці застосували газовий балончик та втекли.

Потерпілий надав оперативникам прикмети нападників. У ході оперативно-розшукових заходів зловмисників встановили та затримали. Ними виявилися двоє місцевих мешканців, 2000 року народження, які раніше у поле зору правоохоронців не потрапляли. Правопорушникам оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу - домашній арешт.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомлялося, у місті Біла Церква Київської області чоловік побив кур’єра з доставки піци.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: