Фірма помічника одіозного нардепа отримає 173 млн грн на реконструкцію гімназії в Києві

Фірма помічника одіозного нардепа отримає 173 млн грн на реконструкцію гімназії в Києві
Гімназія №59 імені О.М. Бойченка в Голосіївському районі Києва

До кінця 2019 року мають реконструювати з прибудовою будівель і споруд гімназію №59 імені О.М. Бойченка

КП «Голосіїво-будінвест» 16 липня за результатами тендеру замовило ТОВ «Північноукраїнський будівельний альянс» реконструкцію гімназії за 172,98 млн грн. Про це повідомляється у системі ProZorro.

До кінця 2019 року мають реконструювати з прибудовою будівель і споруд гімназію №59 імені О.М. Бойченка по вулиці Велика Китаївська, 85 у Голосіївському районі.

Підсумкові відомості ресурсів і кошториси не опубліковані, що не дозволяє порівняти ціни матеріалів та обладнання з ринковими цінами на предмет можливого завищення.

Гарантійний строк становить п’ять років. На заробітну плату піде 21,42 млн грн, тобто 12% загальної вартості підряду. На прибуток відведено ще 5% – 8,42 млн грн. Ціна угоди на 1% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 174,80 млн грн.

Єдиним конкурентом було столичне ТОВ «Спецбуд-Плюс», засновником якого є белізький офшор «Міуріт Бізнес Лімітед», а кінцевим бенефіціаром – директор Олександр Єфімчук.

Нагадаємо, нещодавно ТОВ «Північноукраїнський будівельний альянс» стало переможцем тендеру на проведення реконструкції столичного Шулявського шляхопроводу.

«Північноукраїнський будівельний альянс» отримає майже 600 мільйонів гривень на реконструкцію розв’язки навколо Шулявського мосту.

Ця фірма існує з 2007 року. Єдиним власником компанії зі статутним фондом у 46 000 гривень є Андрій Якусевич. Згідно із даними офіційного порталу Верховної Ради, Андрій Якусевич є помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата Максима Микитася.

Максим Микитась – народний депутат і відомий столичний забудовник. Він є екс-керівником державної корпорації «Укрбуд».

Читайте також матеріал «Главкома» Сімейні традиції депутата Микитася. Як дружина одіозного забудовника отримала мільярд

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: