Головна подія вихідних: у столиці та передмісті пройде Міжнародний музичний фестиваль

Головна подія вихідних: у столиці та передмісті пройде Міжнародний музичний фестиваль

Фестиваль сприяє широкої популяризації жанру оперети в світі

Цими вихідними, 9-10 червня, у столиці та у Бучі відбудеться VI Міжнародний музичний фестиваль «О-Фест».

Локації фестивалю будуть розташовані в Київському національному академічному театрі оперети і open-air - на Співочому полі в Києві ту у міському парку Бучі.

Співорганізатором фестивалю є Київський національний академічний театр оперети.

Фестиваль сприяє широкої популяризації жанру оперети в світі. Єдиний в Україні фестиваль оперети, мюзиклу, опери шостий рік поспіль збирає друзів з усього світу. Почесними гостями фестивалю традиційно стануть Надзвичайні і Повноважні Посли країн-учасниць фестивалю, відомі політики, представники влади, діячі культури і мистецтва.

У Київському національному академічному театрі оперети, на Співочому полі і в літньому театрі Бучанського парку виступлять провідні солісти світових театрів і молоді артисти. Будуть і дебютанти. Свої творчі роботи також покажуть молодіжні групи та ансамблі.


10_09

У програмі фестивалю будуть представлені класичні твори, прозвучить джаз, поп-рок, сучасна електронна музика і багато інших музичних жанрових варіацій. Також гостей чекають незвичайні сценічні формати: пластичний театр, колектив ексцентрики і буфонада, імерсивні квест.

На локаціях фестивалю пройдуть авторські майстер-класи, ворк-шопи, презентації, сучасні арт-проекти і художні виставки. Відбудуться кулінарні дегустації, презентації, дитячі розважальні програми та інше.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: