Громадським транспортом столиці тепер керуватиме 29-річний орденоносець московської церкви

Громадським транспортом столиці тепер керуватиме 29-річний орденоносець московської церкви

Київський міський голова представив працівникам КП «Київпастранс» нового керівника підприємства Дмитра Левченка.

Сьогодні Віталій Кличко познайомив співробітників КП «Київпастранс» з новим керівником Дмитром Левченко. 29-річний менеджер ще з 2014 року обіймає керівні посади на підприємстві.

Під час заходу мер зауважив, що новий керівник підприємства Дмитро Левченко вже встиг зарекомендувати себе як професійний та відповідальний менеджер. Зокрема, Левченко запропонував систему контролю обігу пального, яка дозволила економити близько 10% пального щомісяця, а також зміг збільшити непрофільні доходи підприємства майже на третину.

«Від вашого успіху на посаді керівника залежить успіх всього підприємства. Вас поки що знає небагато киян, і якщо громадський транспорт в місті працюватиме погано, мешканці, в першу чергу, «згадуватимуть» мера. Тому, не сумнівайтеся, у разі виникнення проблем у роботі міського транспорту, я реагуватиму одразу», - пожартував Кличко, представляючи керівника «Київпастрансу».

Нагадаємо, що Дмитра Левченка було призначено на посаду поза конкурсом, за два дні до набрання чинності про обов’язковість конкурсного відбору.

В автобіографії керівника «Київпастрансу» зазначається, що він нагороджений орденом православної церкви Московського патріархату Преподобного Нестора Літописця ІІ ст. – «За заслуги перед Українською церквою».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: