Грудень порадує меломанів гучними концертами у Києві

Грудень порадує меломанів гучними концертами у Києві
1 грудня у Києві відбудеться церемонія нагородження M1 Music Awards

У перший день місяця відбудеться найбільш грандіозна музична подія для всіх шанувальників української музики

Грудень стане дуже насиченим місяцем для всіх столичних меломанів, адже початок зими порадує киян безліччю яскравих музичних подій.

Так, вже в перший день місяця відбудеться, напевно, найбільш грандіозна музична подія для всіх шанувальників української музики - церемонія нагородження M1 Music Awards.

M1 MUSIC AWARDS. 4 SEASONS

1 грудня

«М1 Music Awards» - це музична премія, яка визначає кращих артистів шоу-бізнесової індустрії України. Церемонія нагородження супроводжується грандіозним шоу з участю топових виконавців. В цьому році у церемонії візьмуть участь Тіна Кароль, «Время и Стекло», MONATIK, NK Настя Каменських, Alyosha, ALEKSEEV, THE HARDKISS, Michelle Andrade, Ірина Білик, Mozgi, NIKITA LOMAKIN, KADNAY, MARUV, Оля Цибульська, KAZKA і Олександр Пономарьов, а також гурт «Антитіла».

Тілль Ліндеманн

1 грудня

Фронтмен гурту Rammstein Тілль Ліндеманн їде до Києва. Соліст культового німецького рок-гурту Rammstein виступить з концертом у Києві 1 грудня в клубі Atlas зі своїм авторським проектом Lindemann. Також епатажний музикант представить свій поетичний збірник Messer.

Скріптоніт

1 грудня

Своїм приїздом порадує киян казахстанський репер Скріптоніт, який давно полюбився українській публіці. Скріптоніта називають Kendrick Lamar-ом російськомовного хіп-хопу. Він давно став його обличчям, ідеально втіливши притаманні йому риси: злість, грубий звук і автентичність.

ONUKA

7 грудня

Інтерактивний музичний проект ONUKA давно підкорив серця не тільки українських слухачів, але і міцно закріпився в зарубіжних чартах. 7 грудня гурт представить новий альбом MOZAЇKA, в який увійшли 10 треків: Vsesvit, Golos, Animal, Strum, Xto, Arka, Guns don't Shoot, Alone, All Friends, Vatra.

Kazka

12 грудня

Гурт Kazka - це нове слово в українській етно-музики. Воістину світову славу колективу приніс хіт «Плакала», аудіо якого зібрало на YouTube 73 мільйони переглядів, а кліп, який вийшов лише в кінці вересня - 52 мільйони. Крім того, пісня потрапила у топ-10 світового чарту - це перший випадок в історії української музики.

Lords of the Sound. GRAND CHRISTMAS

З 28 грудня

Ще однією важливою музичною подією грудня стане виступ оркестру Lords of the Sound і запрошених гостей. Виконавці подарують слухачам живе звучання європейських різдвяних хітів і саундтреків до улюблених новорічних фільмів, а також українських народних колядок та щедрівок від Волинського хору. Сплетіння європейських традицій і краси української культури подарує слухачам воістину грандіозне звучання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: