Інформаційні екрани, світлова індикація: як виглядає реконструйована станція трамвая «Кільцева дорога» (фото)

Інформаційні екрани, світлова індикація: як виглядає реконструйована станція трамвая «Кільцева дорога» (фото)
На станції облаштували повністю автоматизований турнікетний зал
Фото: Kyivproekt Development

Станція швидкісного трамвая «Кільцева дорога» стане частиною транспортного хаба

У Києві реалізовано перший етап будівництва транспортного хабу та торговельного комплексу – станцію швидкісного трамвая «Кільцева дорога». Реконструкцію зроблено компанією Kyivproekt Development.

По закінченню будівництва проєкт об’єднає кінцеву станцію швидкісного трамвая №2 і №3, вісім зупинок наземного громадського транспорту, що обслуговують понад 30 міських і приміських маршрутів, а також перехоплюючий паркінг. Крім цього, буде збудовано торговельний комплекс Aprel City.

На станції облаштували повністю автоматизований турнікетний зал, де обладнання підтримує електронний квиток Kyiv Smart City (е-квиток). Поставили 14 інформаційних медіаекранів, облаштували місця для заряду смартфонів і гаджетів та провели швидкісний Wi-Fi, забезпечили цілодобове відеоспостереження, а також зробили вбудовану в архітектуру станції світлову індикацію, що буде попереджати пасажирів про прибуття потягів.

Пасажири, що використовуватимуть транспортний хаб, будуть захищені від несприятливої погоди в будь-яку пору року та матимуть можливість змінити один вид транспорту на інший, при цьому не виходячи з приміщення, стверджує девелопер. Такий принцип пересадки називається «сухі ноги».

Як повідомлялося, в умовах кризи, спричиненої витратами на боротьбу з розповсюдженням коронавірусу, Київ продовжує втілення важливих інфраструктурних проєктів. Зокрема, 31 березня відкрили з’їзди з Шулявського шляхопроводу та відновили рух тролейбусів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: