Шулявський міст перетворився на справжню розв’язку (відео)

Шулявський міст перетворився на справжню розв’язку (відео)
Відкрито з’їзди з Шулявського шляхопроводу 
Фото: скріншот відео

31 березня на Шулявці відкрили з’їзди зі шляхопроводу та відновили рух тролейбусів

В умовах кризи, спричиненої витратами на боротьбу з розповсюдженням коронавірусу, Київ продовжує втілення важливих інфраструктурних проєктів. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн-пресконференції.

«На Шулявці вчора відкрили з’їзди зі шляхопроводу та відновили рух тролейбусів. Відкрили проїзд новою дорогою на вулиці Богатирській. Триває реконструкція Борщагівського шляхопроводу. Будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу. Ми продовжуємо ремонт доріг. Бо вірус подолаємо – а місту потрібно далі жити і розвиватися», - наголосив мер Києва. 

Він зазначив, що сьогодні багато коштів з бюджету міста перенаправляють на медичну галузь. На позачерговому засіданні Київради депутати збільшили фінансування медичних закладів в умовах боротьби з COVID-19. 

«Зокрема, на доплати столичним медикам виділили майже 894 мільйони гривень. А доплата лікарям інфекційних відділень, де рятують і рятуватимуть киян від вірусу, становитиме приблизно від 5-ти до 10-ти тисяч гривень щомісяця, - сказав Кличко. - Ми продовжуємо купувати все необхідне обладнання. І, зокрема, значно збільшили кількість апаратів штучної вентиляції легень. Їх у нас уже  - 380. І ще 17 апаратів замовили. Ми закуповуємо маски та костюми захисту для медпрацівників, витратні матеріали та препарати в лікарні. Так, це великі кошти. Всі розуміють, що в умовах обмежувальних заходів місто дуже багато втрачає. Але, ми перенаправляємо кошти з інших статей бюджету. При цьому столиця однією з перших запровадила пільги для бізнесу», - підкреслив Кличко.

У соцмережі з’явилося відео оновленого Шулявського шляхопроводу:

Нагадаємо, 28 грудня 2019 року мер міста Віталій Кличко відкрив технологічний проїзд Шулявським шляхопроводом. Він першим проїхався мостом на квадроциклі. 

Дивіться відео, як Кличко відкривав рух Шулявським мостом.

У лютому 2020 року стало відомо, що Фонд державного майна України оцінив вартість цеху №5 «Першого київського машинобудівного заводу» (колишній «Більшовик») у 700 млн грн. Столична влада вважає таку ціну завищеною і не буде її платити.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: