Керівництво Подільского району вигадало оригінальний спосіб боротьби з хуліганами

Керівництво Подільского району вигадало оригінальний спосіб боротьби з хуліганами

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Подільського району Валентин Мондриївський.

У Києві в Подільському районі на Поштовій площі невідомі зашкодили антипаркувальні конструкції, які були встановлені там не дуже давно. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Подільського району Валентин Мондриївський.

«Шановні члени автоклубу SMOTRA. Якщо це результат вашої ініціативи і ви вирішили влаштувати квест - пропоную більш складний рівень (не тільки фізичний, а й інтелектуальний). Відвідаєте кожне з комунальних підприємств Подільського району, вам там люб'язно видадуть по мітлі «на брата», і доведіть, що ваш стан фізичного розвитку гідний витривалості супермена», - пише Мондрієвський.

[IMAGE_AUTHOR]фото: facebook.com/valentyn.mondryivskyy[/IMAGE_AUTHOR]

«Прибирайте набережну протягом усього світлового дня (особливо у вихідні). Тоді вас точно помітять і відзначать. Тегнуть у стрічці й навіть репостнуть. А «ледарі» двірники «із заздрістю» будуть споглядати за ініціативою автолюбителів. Ви ж робите суспільно корисну справу - демонструєте цивілізовану ініціативу!!! Правда? Це вам не шматки бетону з місця зрушувати!» - зазначив голова району.

[IMAGE_AUTHOR]фото: facebook.com/valentyn.mondryivskyy[/IMAGE_AUTHOR]

Джерело: Українські Новини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: