Київ закупить автомобілі для дитячих будинків сімейного типу

Київ закупить автомобілі для дитячих будинків сімейного типу

До кінця 2018-го усі 24 будинки сімейного типу будуть з автомобілями, обіцяють у Київраді

На пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до міської цільової програми «Діти. Сім’я. Столиця на 2016-2018 роки».

У рамках міського бюджету на початок року для цільової програми було виділено 11,5 млн грн. Наразі кошти мають використати за цільовим призначенням. Відтак, гроші підуть на фінансову допомогу дитячим будинкам сімейного типу для вирішення матеріально-побутових проблем. Також заплановано провести ремонтні роботи у двох таких будинках. Про це повідомляє прес-служба Київради.

«У планах міста – придбання автотранспорту для дитячих будинків сімейного типу. На сьогодні такі сім’ї отримали 2 автомобілі. Тепер можливо буде придбати ще 5 автівок Volkswagen T6. Відтак, до кінця 2018-го усі 24 будинки сімейного типу будуть з автомобілями. Таким чином ми підтримаємо родини, де живуть діти-сироти», - зазначив депутат Київради Андрій Странніков. 

Відповідне рішення забезпечить оптимальне функціонування системи захисту прав дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей, які залишилися без батьківського піклування, а також дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Рішення підтримали 81 депутати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: