«Київавтодор» показав, як бореться з наслідками снігопаду

«Київавтодор» показав, як бореться з наслідками снігопаду

«Київавтодор» розповів, як робить для боротьби з наслідками снігопаду

З 06.00 год. ранку у Києвi знову снiжить. Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» перейшли на посилений режим роботи, відзначається на сторінці підприємства у Facebook.

З першим снігом на столичнi дороги вийшли солерозкидачi, щоб не допустити утворення ожеледi та снiгових накатiв, стверджується у повідомленні.

«Першочергово обробка посипальними матеріалами проводилась на вулицях зi складними умовами руху, мостах, шляхопроводах, спусках та підйомах, а також вулицях, якими курсує громадський транспорт. Після обробки протиожеледними матеріалами естафету виконання робіт на дорогах міста перейняла техніка з відвалами та щітками», - кажуть на підприємстві.

Малогабаритна технiка та бригади з ручного прибирання проводять обробку посипальними матеріалами та прибирання вiд снiгу пiдходiв до наземних та підземних пiшохiдних переходів, сходових маршів, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства «Київавтодору».

За прогоном Укргідрометеоцентру, сніг йтиме у столиці упродовж всього дня. «Київавтодор» обіцяє не припиняти роботи з прибирання снігу.

Компанія також звернулася до водiїв з проханням не залишати власнi автомобiлi обабiч вулиць та дорiг, щоб не заважати роботi снiгоприбиральної технiки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: