Київрада взялася за проблему перекриття руху під час масових заходів

Київрада взялася за проблему перекриття руху під час масових заходів
Перекриття руху через спортивні, політичні або культурні заходи – завжди проблема для жителів Києва, які пересуваються або працюють в центрі столиці

З початку року через громадські заходи рух столичними вулицями перекривали 44 рази

1 листопада на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків депутати погодили проект рішення «Про системний підхід в питанні обмеження руху транспорту в м. Києві під час проведення громадських заходів різного формату». Про це повідомляє прес-служба Київради.

Відповідний проект рішення має на меті впорядкувати постійне перекриття дорожнього руху під час проведення масових заходів у Києві. Адже через це лише за 9 місяців 2018 року рух столичними вулицями обмежували 44 рази. Аби не створювати незручності для містян, виконавчий орган має розробити Положення про регулювання обмежень та організацію дорожнього руху під час проведення громадських заходів.

«Перекриття руху через спортивні, політичні або культурні заходи – завжди проблема для жителів Києва, які пересуваються або працюють в центрі столиці. Нерідко, щоб дістатися з пункту А в пункт Б нашого мегаполісу, автоводіям або громадському транспорту доводиться намотувати кола по об'їзних, перекладати сплановані маршрути. Вважаю за необхідне розробити Положення, яке б впорядкувало цю ситуацію. Потрібно чітко визначити перелік місць для проведення таких заходів і врегулювати систему обмеження руху під час їхнього проведення. Також варто запровадити відповідне оповіщення учасників дорожнього руху та розробити схеми об’їзних маршрутів», - зазначив автор ініціативи, депутат Київради Олександр Пабат.

Проект рішення має також розглянути постійна комісія Київради з питань транспорту, зв’язку та реклами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: