Київрада збирається на засідання: більшість питань - земельні

Київрада збирається на засідання: більшість питань - земельні

На порядку денному засідання Київради 165 питань

Сьогодні, 4 жовтня, о 10:00 заплановано проведення чергового засідання Київради. На розгляд депутатів винесено 165 питань, більшість з яких земельні.

В тому числі:

  • загальні питання - 14;
  • питання власності - 23;
  • питання містобудування та землекористування - 128.

Одним з перших питань в загальному блоці стоїть проект рішення, що передбачає припинення роботи КП «Печерськсервіс». Згідно з документом, за якийсь час активи підприємства (склади на площі 12 тис. кв м в найпрестижнішому районі столиці) повинні знайти нового балансоутримувача - їх або віддадуть іншому КП, або передадуть інвестору, або виставлять на аукціон.

Крім того, депутати спробують «в цілому» затвердити проект рішення депутата Алли Шлапак (фракція «Єдність»), що передбачає, що ремонти в школах і садках будуть на всіх етапах контролюватися батьками. За основу він був прийнятий в березні поточного року і тривалий період проходив стадію доопрацювання.

Також на розгляд міськради виноситься проект рішення, що стосується розриву інвестиційного договору на будівництво торгового центру на Поштовій площі з ТОВ «Хенсфорд Україна». Документ підготували глава фракції ВО «Батьківщина» Володимир Бондаренко, голова фракції «Єдність» Олександр Омельченко та голова депутатської групи «Київська команда» Сергій Гусовський.

Наостанок депутатам знову запропонують затвердити ДПТ «Троєщина» по вул. Пухівській у Деснянському районі Києва. Проект ДПТ, що передбачає реконструкцію ринкових комплексів на цій ділянці і перепрофілювання частини комунальних об'єктів в торгові, в минулий раз був розкритикований депутатами, але знову опинився в порядку денному.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: