Київрада зібралася на засідання, розпочате ще 17 травня

Київрада зібралася на засідання, розпочате ще 17 травня

Депутатам треба розглянути понад 100 питань щодо власності та землі

Сьогодні, 6 червня, об 11:00 заплановано продовження розпочатого 17 травня засідання Київради. Депутати вже намагалися завершити його 23 травня.

Депутатам треба розглянути понад 100 питань власності та земельних, ряд проектів рішень можуть внести в т. ч. з голосу у вигляді невідкладних.

Нагадаємо, порядок денний почався 17 травня засідання міськради складалася з 160 питань:

загальні питання - 27;

питання власності - 17;

питання містобудування та землекористування - 115;

різне - 1.

За перший день роботи, 17 травня, депутати встигли розглянути майже всі загальні питання. Зокрема, народні обранці прийняли рішення про святкування 29 травня 250-річчя Коліївщини, створили тимчасову контрольну комісію (ТКК) Київради, яка займеться вивченням причин виникнення пожеж в двох будівлях в районі Подолу і нарешті вирішили долю кінотеатру «Зоряний».

А 23 травня заступнику голови Київської міськдержадміністрації (КМДА) Олександру Спасибку вдалося «протягти» проект рішення про продовження до кінця 2020 року програми створення/оновлення містобудівної документації.

Сьогодні ж столичним депутатам необхідно розглянути близько 10 питань власності та понад 100 питань з блоку «містобудування та архітектура». Найчастіше серед них трапляються і скандальні - виділення землі одіозним особистостям або будівництво в неналежному місці. Крім того, цілком імовірно, ряд важливих питань до порядку денного буде внесено «з голосу».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: