Київрада зібралася на засідання: скандалів не передбачається

Київрада зібралася на засідання: скандалів не передбачається

У порядку денному засідання, розпочатого ще 7 червня, залишилося трохи більше 250 питань

Сьогодні, 26 червня, о 10:00 заплановано продовження засідання Київради, розпочатого ще 7 червня.

Після бурхливих подій минулого четверга, пов'язаних з голосуванням з питання Поштової площі, депутати можуть трохи розслабитися - у порядку денному залишилося трохи більше 250 питань, і водночас практично немає скандальних. Про це повідомляє KV.

Порядок денний розпочатого 7 червня засідання міськради складався із 305 питань.

Найскандальнішим виявився проект рішення, яким передбачалося створення музею історії Києва на Поштовій площі. Київрада підтримала рішення «Про організаційно-правові заходи щодо збереження пам'ятки археології місцевого значення «Ділянка прибережного міського кварталу Середньовічного Києва (XI-XIX ст.) на Поштовій площі в м. Києві» та музефікації об'єктів культурної спадщини». Таким чином депутати відмовилися розірвати договір із забудовником.  

Крім того, депутати ухвалили рішення, яке передбачає врегулювання питань використання земельної ділянки на Андріївському узвозі, 14-16, що знаходиться в оренді у ПП «Маркон». Згідно з рішенням забудовник повинен обмежити висотні параметри готелю в місячний термін, інакше Київрада розірве з ним договір оренди.

Сьогодні ж столичним депутатам належить розглянути більше 100 питань з блоку «містобудування та архітектура». Крім того, очевидно, деякі питання будуть вноситися «з голосу».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: