Київська обласна адміністрація перейшла на цілодобовий режим роботи

Київська обласна адміністрація перейшла на цілодобовий режим роботи
У Київській обласній держадміністрації відповідальні чергові будуть на місцях цілодобово

Від сьогодні усі служби і департаменти починають працювати в режимі 24/7

У зв’язку з поширенням на території Київщини коронавірусу Київська обласна державна адміністрація переходить на цілодобовий режим роботи.

Так, з 26 березня усі служби і департаменти, які відповідають за життєдіяльність в умовах надзвичайної ситуації, починають працювати в режимі 24/7. Це означає, що відповідальні чергові будуть знаходитися на своїх місцях 24 години на день 7 днів на тиждень. Про це повідомляє пресслужба Київської ОДА.

«Київщина, як і увесь світ продовжує боротьбу з небезпечним коронавірусом. В області ще на минулому тижні було введено режим надзвичайної ситуації, а до посиленого режиму роботи задіяно усі служби. Аби запобігти розповсюдженню та мінімізувати наслідки COVID-19 відсьогодні вони починають працювати у цілодобовому режимі. Чергові по усіх напрямках будуть працювати і вдень, і вночі», – повідомив Василь Володін, тимчасово виконуючий обов’язки голови Київської ОДА.

24 березня свою роботу розпочав Антикризовий центр допомоги Київщині. Цей дорадчий орган спрямований на об’єднання зусиль влади та бізнесу у боротьбі з подальшим поширенням коронавірусу. Працює Центр на базі Документ-сервісу «Готово!».

Нагадаємо, 18 березня на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської обласної державної адміністрації епідемічну ситуацію на території Київської області, спричинену вірусом COVID-19, класифікували як «Медико-біологічну надзвичайну ситуацію природного характеру регіонального рівня». Та тимчасово ввели на території Київської області режим надзвичайної ситуації.

25 березня своїм рішенням уряд запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів, до 24 квітня 2020 року.

Станом на 26 березня Київській області 24 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, у Києві – 40.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: