Запускається антикризовий центр допомоги Київщині

Запускається антикризовий центр допомоги Київщині
Створення антикризового центру ініціювала Київська ОДА

Допомоги потребують медичні заклади, рятувальники та всі, хто підтримує життєдіяльність області

Київська державна обласна адміністрація ініціює створення антикризового центру допомоги Київщині. Про це під час брифінгу повідомив в.о. голови Київської ОДА Василь Володін.

«Київська державна обласна адміністрація, щоденно відслідковуючи статус по всіх питаннях забезпечення лікарень, спілкуючись із медичними працівниками та іншими організаціями, які забезпечують життєдіяльність регіону, приймаючи заявки та безліч запитань від громадян та установ, розуміє потреби та може надати достовірну інформацію. За ініціативи Київської ОДА запускається антикризовий центр допомоги Київщині, а саме: медичним закладам, рятувальникам, комунальним службам та всім іншим, хто підтримує життєдіяльність області», - сказав він.

Володін зазначив, що це було вирішено на позачерговій нараді 22 березня.

«Майданчик антикризового центру об’єднає та скоординує зусилля благодійних фондів, підприємців і влади заради всебічної допомоги тим, хто зараз рятує життя та здоров’я нашого суспільства», - сказав очільник ОДА.

Люди, які хочуть допомогти, можуть звертатися в антикризовий центр, де представники штабу надаватимуть необхідну інформацію і контакти.

За словами Володіна, протягом доби будуть повідомлені всі деталі роботи антикризового центру.

Нагадаємо, за даними МОЗ, станом на вечір 22 березня у Києві підтверджено 29 випадків інфікування COVID-19. За добу виявлено 20 нових випадків.

У Київській області підтверджено п’ять випадків зараження коронавірусом, один протягом доби.

23 березня мер Києва Віталій Кличко повідомив про 24 випадки захворювання на коронавірус у столиці.

Кияни повідомляють, що 23 березня до інфекційного відділення Олександрівської лікарні Києва, куди доставляють хворих на коронавірус, вишикувалася черга зі швидких.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: