Київські шляховики звітують, як під снігом і водою латають дороги

Київські шляховики звітують, як під снігом і водою латають дороги
Ямковий ремонт доріг

Минулого тижня дорожники працювали над усуненням ямковості на Подолі

Працівники комунального підприємства ШЕУ Подільського району комунальної корпорації «Київавтодор» відзвітували про свою роботу щодо ремонту доріг. Про це повідомляє прес-служба Подільської райдержадміністрації.

«У період з 12.03.2018 до 18.03.2018 дорожники працювали над усуненням ямковості рециклером на вулицях Покровська, Андріївська, Вишгородська, Кирилівська, Петропавлівська, Копилівська, Костянтинівська, Ярославська; литим асфальтобетоном - вулиці  Набережно-Рибальська, Новокостянтинівська, Наталії Ужвій, просп. Свободи; асфальтобетонною крихтою - на вулицях Кирилівська, Заводська, Терьохіна, Тульчинська, Вишгородська, Юрківська, Косенка, Північно-Сирецька, Наталії Ужвій, Покровська, Андріївська, Нижній-Верхній Вал ріг Житньоторзька, просп. Правди», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що також шляховики продовжують прибирання підземних пішохідних переходів, балансових тротуарів, зупинок громадського транспорту механізованим способом від снігу та накрижень, а також роботи з посипання піскосоляною сумішшю вулично-шляхової мережі Подільського району.

Усього з початку сезону використано 4952,19 т посипкових матеріалів, очищено 110 зливоприймачів, 54 оглядових колодязів на вул. Костянтинівська, просп. Правди, Реп’яхів Яр, Сирецька, Північно-Сирецька, Білицька, додали у Подільській РДА.

До словам, на дорогах Києва минулого тижня ще лежав сніг, а на вихідних у столиці був великий снігопад.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: