Київський прокурор знявся голяка заради 200 тисяч гривень і отримав догану

Київський прокурор знявся голяка заради 200 тисяч гривень і отримав догану
Прокурор Олег Білоус та його цивільна дружина Діана стали переможцями реаліті-шоу «ЛавЛавСаr»

На одному з етапів телешоу чотири пари грали в «пляшечку» на роздягання

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів винесла прокурору Олегу Білоусу догану за появу в голому вигляді на екрані телевізора та нецензурну лайку.

Про це повідомляється на сайті КДКП.

Прокурор київської прокуратури №7 Олег Білоус та його цивільна дружина Діана стали переможцями реаліті-шоу «ЛавЛавСаr». Вони брали участь в розважальному телешоу, де проходили конкурсні випробування під час поїздки через Європу заради отримання призу в 200 тис. гривень.

За задумом організаторів, на одному з етапів шоу чотири пари грали в «пляшечку» на роздягання. Саме це, а також застосування нецензурної лексики комісія й ставить Білоусу в провину. Як і те, що, беручи участь в конкурсах, він цілувався з учасницями.

263436w540zc0_01

Олег Білоус на фото зліва. Скріншот

На думку членів комісії, прокурор повинен був усвідомлювати, що його можуть впізнати поліцейські, судді, колеги, а також інші учасники кримінальних проваджень. А ретуш інтимних частин тіла ніяк не знімає відповідальності з Білоуса. У КДКП підкреслили, що прокурор повинен був уникати «дій, які могли негативно вплинути на його репутацію» і «пошкодити авторитету прокуратури».

Сам Олег Білоус стверджує, що брав участь в зйомках у вільний від роботи час і не афішував приналежність до прокурорського корпусу. Він також заявив, що передача транслювалася у вечірній час і не була заборонена Нацрадою з питань телебачення. Крім того, скарг від населення також не надходило.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: