У Києві двох чоловіків впіймали «на гарячому» під час пограбування автівки

У Києві двох чоловіків впіймали «на гарячому» під час пограбування автівки
Мешканець Київщини намагався пограбувати автівку

За допомогою спеціальних інструментів зловмисники пошкодили замок в автомобілі, звідки забрали магнітолу та особисті речі

У Святошинському районі столиці під час патрулювання поліцейські помітили підозрілих незнайомців біля машини та зупинили їх для перевірки. З’ясувалося, що вони щойно скоїли крадіжку, тож їх затримали. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Правоохоронці встановили, що за допомогою спеціальних інструментів чоловіки пошкодили замок в автомобілі, звідки забрали магнітолу та особисті речі. Слідчо-оперативна група, яка прибула на виклик, задокументувала подію.

Поліцейські затримали правопорушників у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися 33-річний мешканець Київщини та 44-річний киянин, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до п’яти років ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: