Кличко перерозподілив обов’язки між своїми заступниками: хто за що тепер відповідає

Кличко перерозподілив обов’язки між своїми заступниками: хто за що тепер відповідає

У голови КМДА один перший заступник та 7 заступників

Голова Київської міської держадміністрації Віталій Кличко підписав розпорядження від 26 грудня про розподіл обов’язків між заступниками голови КМДА.

«Про внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 03 вересня 2014 року № 979 «Про Тимчасовий розподіл обов'язків між Київським міським головою, першим заступником голови Київської міської державної адміністрації, заступниками голови Київської міської державної адміністрації», - йдеться у розпорядженні.

Документом чітко регламентовано, хто із заступників за яку сферу життєзабезпечення відповідає і несе персональну відповідальність за стан справ на дорученій йому ділянці роботи.

Зокрема, перший заступник голови КМДА Микола Поворозник у разі відсутності київського міського голови виконує його обов'язки як голови КМДА. Поворозник курує галузь охорони здоров'я, бюджет, фінанси і ціни.

Перший заступник голови КМДА також координує діяльність заступників голови КМДА, голів РДА.

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв відповідає за галузь  ЖКГ та сферу благоустрою.

Заступник голови КМДА Олександр Спасибко відповідає за галузь використання та охорони земель, у сфері регулювання земельних відносин, в галузі містобудування та архітектури столиці, у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, юридичних осіб - підприємців, реєстрації місця проживання та надання відомостей з Держаного земельного кадастру.

Дмитро Давтян  відповідає за галузь транспорту і зв'язку, а також сферу інформатизації, телекомунікаційних систем та технологій та ін. 

Валентин Мондриївський відповідає за гуманітарну сферу: освіту, науку, фізичну культуру та спорт. А також сферу культури, охорони культурної спадщини і з питань реклами.

У  сфері відповідальності Вячеслава  Непопа - галузь житлового будівництва та будівництва об'єктів соціальної сфери, освіти, комунального господарства та об'єктів іншого призначення в Києві, а також у сфері державного архітектурно-будівельного контролю столиці.

Єдина жінка серед заступників голови КМДА Марина Хонда. У її компетенції питання здійснення самоврядних повноважень. Зокрема у сфері розвитку місцевого самоврядування; щодо проведення у сферах децентралізації та місцевого самоврядування. А також у галузі внутрішньої політики, соціального забезпечення та соціального захисту населення, щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, з питань дітей та сімей з дітьми. Опікуватиметься Марина Хонда також туризмом та курортами.

Заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Володимир Слончак забезпечуватиме здійснення повноважень КМДА в галузі управління комунальним майном та приватизації та щодо управління архівною справою та діловодством.

Таким чином, у голови КМДА один перший заступник голови КМДА та 7 заступників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: