Кличко повідомив суперважливу новину для тих, хто щодня їздить через Шулявку

Кличко повідомив суперважливу новину для тих, хто щодня їздить через Шулявку
Міський голова Києва Віталій Кличк

Мер Києва розповів, коли розпочнеться реконструкція шляхопроводу на Шулявці

Міський голова Києва Віталій Кличко заяви, що реконструкція шляхопроводу на перетині проспекту Перемоги та вул. Гетьмана розпочнеться в кінці цього року.

«Є вже всі узгодження, до кінця року роботи розпочнуться. І навесні наступного року вийдуть на повну потужність. Для повного запуску нової розв’язки потрібно півтора роки», - цитує Кличка прес-служба столичного міського голови.

Кличко також зазначив, що для будівництва з‘їзду направо з проспекту Перемоги на вул. Гетьмана доведеться знести частину цеху заводу «Більшовик».

Коментуючи проект реконструкції шляхопроводу, який вибрала столична влада, мер Києва вкотре наголосив, що головними критеріями були «вартість робіт, терміни втілення проекту та оптимальна організація руху».

«Трирівнева розв’язка, проект якої пропонували, гарно виглядає, але на неї потрібно більше 3 млрд грн та близько трьох років на будівництво. Враховуючи те, що частина її проходила б глибоко під землею, потрібно було б провести, зокрема, великі роботи із встановлення станцій відкачування води», - зазначив Кличко.

Як повідомляв «Главком»,  містобудівна рада Києва навесні підтримала варіант реконструкції дорожньої розв'язки біля станції метро «Шулявська», який передбачає будівництво дорожньої петлі і знесення приміщень заводу «Більшовик».

Нагадаємо, наприкінці лютого у Києві обвалився Шулявський міст.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: