Кличко традиційно виписав премію своєму заступнику

Кличко традиційно виписав премію своєму заступнику
Володимир Прокопів

Прокопів регулярно отримує премію від мера Києва

Київський міський голова Віталій Кличко не перестає радувати свого заступника, секретаря міськради Володимира Прокопіва преміями. За роботу у травні цього року Прокопів вже традиційно отримає «надбавку» у розмірі 150% посадового окладу.

Про це KV стало відомо з розпорядження Кличка №346 від 24.05.2018 року.

«З огляду на наявність економії фонду оплати праці, преміювати заступника міського голови, секретаря Київради Володимира Прокопіва за підсумками роботи за травень 2018 року в розмірі 150% посадового окладу за фактично відпрацьований час», - сказано в розпорядженні.

Нагадаємо, Кличко регулярно преміює свого заступника. У вересні та жовтні 2017 року Прокопів отримав премії в розмірі 150% від посадового окладу, а в серпні премія склала всього 80% від окладу. Грудень і лютий також не стали винятком - Прокопів отримав премію по 150% від посадового окладу.

Нагадаємо, 10 травня 2018 року Кабінет міністрів збільшив посадові оклади меру Києва Віталію Кличку та секретарю Київради Володимиру Прокопіву. Згідно з внесеними змінами, посадовий оклад Кличка встановлений у розмірі 15,4 тисячі гривень, а Прокопіва - 13,8 тисяч гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: