Кличко знайшов заміну Поворознику

Кличко знайшов заміну Поворознику
Микола Поворозник написав заяву про відсторонення його від виконання обов’язків на час розслідування

Віталій Кличко призначив в.о. першого заступника голови КМДА

Мер Києва Віталій Кличко відсторонив Миколу Поворозника від виконання обов’язків на час розслідування і поклав виконання обов’язків першого заступника голови Київської міської держадміністрації на Валентина Мондриївського.

Про це мер повідомив під час онлайн-пресконференції. 

«Міська влада відкрита та завжди співпрацює з правоохоронними органами в запобіганні корупції. В розслідуванні справи щодо першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, зокрема. Щоб розслідування було неупередженим і не було закидів у якомусь впливі чиновника високого рангу, яким є Поворозник, він написав заяву про відсторонення його від виконання обов’язків на час розслідування, - сказав Кличко. - Я вважаю це правильним кроком. Тому відсторонив його від виконання обов’язків. І поклав виконання обов’язків першого заступника голови КМДА на Валентина Мондриївського».

Він також зазначив, що столична влада чекає на оперативне та неупереджене розслідування справи.

«Ми розраховуємо на оперативне, об’єктивне і відкрите розслідування цієї справи. Справедливо та без політики!» - наголосив Кличко.

Нагадаємо, 14 квітня СБУ провела обшуки в КМДА. ЗМІ повідомили про те, що Микола Поворозник нібито вимагав хабара від забудовника за узгодження містобудівних умов і обмежень у розмірі $125 тис. Під час отримання $60 тис. був затриманий посередник. 

Натомість Поворозник заявив, що не брав хабара, і вимагає публічного розслідування.

Кличко переконаний, що розслідування справи Поворозника має бути відкритим та публічним, і суспільство повинне отримати відповіді на всі питання. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: