Поворозник заявив, що не брав хабара, і вимагає публічного розслідування

Поворозник заявив, що не брав хабара, і вимагає публічного розслідування

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник потрапив у корупційний скандал

Перший заступник Кличка готовий співпрацювати з правоохоронними органами

Перший заступник голови Київської міської держадміністрації Микола Поворозник заявив, що не причетний до хабарництва і викликаний на допит як свідок, а не як підозрюваний. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я працюю не перший рік, працюю чесно та несу відповідальність як людина з досвідом за дії і рішення, які на цій посаді ухвалюю», – написав Поворозник, додавши, що інформація про нібито затримання стала для нього шоком.

Він заявив, що хабара не брав, розмов про неправомірну вигоду ні з ким не вів і не має процесуального статусу підозрюваного. Відповідно, інформація про те, що він був спійманий на хабарі та заарештований, не відповідає дійсності. «Мені приховувати нічого, повторюю – завжди працюю чесно. Ніколи не брав хабарів, тому що це суперечить моїм життєвим і професійним поглядам та принципам», – написав Поворозник.

Він назвав ситуацію надуманою і не відкидає, що ЗМІ навмисно поширюють плітки, домисли і політичні спекуляції: «Я вимагаю від правоохоронних органів розібратися з поширенням неправдивої інформації в ЗМІ. Вважаю, що ситуація надумана, і не відкидаю, що все це – політична провокація, спрямована не тільки проти мене особисто, але й проти нашої команди, щоб дискредитувати нас в очах насамперед киян».

Поворозник повідомив, що в п'ятницю з'явиться на допит як свідок, має намір сприяти слідству та вимагати публічного розгляду справи. «Я готовий співпрацювати з правоохоронними органами та вимагатиму публічного розгляду справи... Упевнений, під час незалежного слідства все стане на свої місця, і моя непричетність до цієї справи буде доведена», – написав чиновник.

Нагадаємо, 14 квітня СБУ провела обшуки в КМДА. ЗМІ повідомили про те, що Микола Поворозник нібито вимагав хабара від забудовника за узгодження містобудівних умов і обмежень у розмірі $125 тис. Під час отримання $60 тис. був затриманий посередник. Фотографії з місця обшуків і затримання були продемонстровані в ефірі «1+1».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: