Кличко звільнив керівника столичного центру земельного кадастру

Кличко звільнив керівника столичного центру земельного кадастру
Ольга Реутова у соцмережі повідомила про своє звільнення

Директора КП «Київський міський центр земельного кадастру та приватизації землі» Олену Реутову звільнено 5 жовтня

Київський міський голова Віталій Кличко звільнив із займаної посади директора комунального підприємства «Київський міський центр земельного кадастру та приватизації землі» Олену Реутову. Тимчасово виконуючим обов'язки директора цього КП призначений її заступник Руслан Ковальов.

Про це KV стало відомо з розпорядження №688 від 4 жовтня 2018 року Віталія Кличка.

«Звільнити Реутову Олену Георгіївну з посади директора комунального підприємства «Київський міський центр земельного кадастру та приватизації землі» 5 жовтня 2018 року по згодою сторін», - сказано в розпорядженні.

На своїй сторінці в мережі Facebook Реутова також повідомила про своє звільнення. Вона заявила, що за час її роботи очолюване нею підприємство увійшло в десятку найприбутковіших комунальних підприємств Києва за результатами 2017 року.

«Наше КП ніколи не отримувало жодної копійки бюджетних коштів. Зараз вважається доцільним його ліквідувати. Незрозуміло і боляче», - прокоментувала вона.

Нагадаємо, Реутова була призначена на посаду директора КП «Київський міський центр земельного кадастру та приватизації землі» з 16 травня 2016 року на контрактній основі.

Нагадаємо, нещодавно був призначений новий керівник Департаменту земельних ресурсів КМДА Петро Оленич. Цьому департаменту підпорядковується КП «Київський міський центр земельного кадастру та приватизації землі».

Читайте також матеріал:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: