Комунальники активно розчищають дороги й вулиці столиці від снігу

Комунальники активно розчищають дороги й вулиці столиці від снігу

Упродовж ночі 30 листопада підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» активно розчищали вулиці та дороги міста від снігу.

Так, 248 одиниць снігоприбиральної техніки та 28 бригад із ручного прибирання були задіяні до очищення вулично-дорожньої мережі столиці.

У нічний час доби через низький автомобільний трафік для очищення доріг від снігу автодорівці можуть використовувати не тільки одиночні снігоприбиральні машини, а й колони у складі 3-5 одиниць техніки. Саме такі колони були задіяні ввечері понеділка та у ніч із понеділка на вівторок для якісного прибирання від снігу вул. Народного Ополчення, просп. В. Лобановського, просп. Повітрофлотського, просп. Перемоги, вул. Ревуцького, вул. М. Бажана, вул. Богатирської, просп. Бандери, просп. Генерала Ватутіна, вул. Братиславської, Харківського, Столичного і Наддніпрянського шосе та багатьох інших.

Паралельно з цим йшли активні роботи з механізованого та ручного прибирання тротуарів і зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства корпорації.

Упродовж всієї ночі контроль за ходом робіт із прибирання вулично-дорожньої мережі міста здійснювали спеціальні мобільні групи корпорації.

«Ця практика контролю за ходом та якістю стану доріг і вулиць столиці після снігопаду дуже добре зарекомендувала себе та показала свою ефективність ще 2 тижні тому під час першого великого снігопаду цього сезону, – зазначив генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густєлєв. – Такий контроль дозволяє нам першими знаходити проблемні ділянки, оперативно усувати недоліки та забезпечувати належний стан доріг столиці».

Зазначимо, що на світанку дорожники також здійснили обробку вулично-дорожньої мережі протиожеледними матеріалами, що забезпечує безпечне пересування дорогами та вулицями міста як водіїв, так і пішоходів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: