Кримінальний дует: іноземці вкрали у відвідувача ресторану 100 тис. грн

Кримінальний дует: іноземці вкрали у відвідувача ресторану 100 тис. грн
Зловмисників затримали біля ресторану

Пограбування сталося у ресторані на вулиці Велика Васильківська

Київські правоохоронці затримали двох іноземців за підозрою у крадіжці великої суми грошей. Подія сталася у ресторані на вулиці Велика Васильківська: зловмисники викрали гроші у відвідувача закладу. Однак офіціанти запідозрили неладне і зупинили на вулиці екіпаж спецпризначенців, який проїжджав поруч. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

На місце прибули слідчі Голосіївського управління поліції, які провели обшук та вилучили у затриманих чоловіків понад 100 тисяч гривень, які належать 31-річному підприємцю. 

Правоохоронці з’ясували, що зловмисники працювали «у дуеті»: один із чоловіків підійшов до столика потерпілого зі спини і, прикрившись піджаком, забрав його сумку, дістав гроші та поклав їх у сумку товариша, який чекав за сусіднім столиком. Спритник повернув порожню сумку відвідувача на місце і почав відволікати персонал ресторану питаннями, аби його спільник із викраденими грішми зміг залишити приміщення. 

Зловмисників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до Голосіївського управління поліції. Затримані – іноземці, 1980 та 1981 років народження. 

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушникам оголошено про підозру. За скоєне їм загрожує до шести років ув’язнення. 

Як повідомлялося, 6 листопада в Оболонському районі Києва невідомий пограбував кредитний заклад.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: