Крутіше місця не буває. Укрпошта здає в оренду Головпоштамт

Крутіше місця не буває. Укрпошта здає в оренду Головпоштамт
Перший поверх Головпоштамту у Києві здають в оренду

Укрпошта виставила на аукціон право оренди першого поверху на Головпоштамт

Укрпошта оголосила тендер на оренду 1510 кв. м площі на першому поверсі у будівлі Головпоштамту у Києві під розміщення відділення інтернет-супермаркету. Аукціон на ProZorro стартував 16 липня. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.

«Кому приміщення на Майдані?!? Укрпошта виставила на аукціон ProZorro.Продажі право оренди культового місця - 1500 м першого поверху на Головпоштамт. Крутіше місця не буває!» - написав він.

Нефьодов зазначив, що орендарями не хочуть бачити «азартні ігри та ресторани-бари, а також фінансові та поштові послуги, бо Укрпошта і сама фінансові та поштові послуги».

«Кого хочуть: мультибрендовий інтернет-супермаркет з контрактом про надання послуг з доставки з Укрпоштою», - повідомив він.

Нагадаємо, 4 липня Кабмін погодив пропозицію Мінінфраструктури призначити генеральним директором ПАТ «Укрпошти» Ігоря Смілянського, який наразі виконує обов'язки гендиректора.

Пізніше стало відомо, що Смілянський подав заяву на звільнення ще на початку липня.

Смілянський розповів, що поставив перед Кабінетом міністрів умови - якщо вони будуть виконані, гендиректор національного поштового оператора продовжить роботу. Термін розгляду - до 31 серпня. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: