Квартирна афера: на житло померлої київської журналістки претендує покійник з Луганщини

Квартирна афера: на житло померлої київської журналістки претендує покійник з Луганщини

88-річний чоловік, який не є родичем померлої та проживає на непідконтрольній Україні території Луганщини, нібито відкрив спадкову справу щодо її майна у Києві у приватного нотаріуса

Київською місцевою прокуратурою №10 розпочато кримінальне провадження за інформацією у ЗМІ щодо спроби шахрайського заволодіння квартирою у центрі Києва, яка на праві приватної власності належала співробітниці телеканалу «1+1», яка померла півроку тому. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

«У ході власного розслідування колеги померлої журналістки встановили, що невідомий чоловік, який не є її родичем та начебто проживає на непідконтрольній території Луганської області, відкрив спадкову справу щодо її майна. Крім того, з'ясувалось, що чоловік з такими анкетними даними помер 11 років тому у віці 77 років», - йдеться у повідомленні.

В межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 190 КК України, викладені журналістами факти будуть ретельно перевірені.

Проведення досудового розслідування доручено Шевченківському управлінню ГУ НП Україна в Києві. Процесуальне керівництво здійснюватиме Київська місцева прокуратура №10.

Хід розслідування взято на контроль столичною прокуратурою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: