Лікарі визнали неосудною киянку, яка втопила двох своїх дітей

Лікарі визнали неосудною киянку, яка втопила двох своїх дітей
Катерина Бабкіна (праворуч), яка втопила своїх дітей, працювала вихователькою 

Психіатри рекомендували застосувати до підозрюваної примусове лікування

Лікарі визнали неосудною жінку, яка втопила двох своїх дітей у столичному озері в жовтні цього року.

Про це повідомила «Укрінформу» прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

«У межах кримінального провадження було призначено низку судових експертиз. Отримано висновки комплексної психолого-психіатричної експертизи щодо матері загиблих дітей. В них лікарі зазначають, що у момент скоєння злочину підозрювана перебувала в стані неосудності внаслідок психічного захворювання і не могла усвідомлювати свої дії або керувати ними»,- сказала вона.

За словами Максимець, психіатри рекомендували застосувати до підозрюваної примусове лікування. Жінка на підставі ухвали суду перебуває у медичному закладі закритого режиму, сказала вона.

Разом з тим слідчі продовжують розслідування кримінальної справи за фактом умисного вбивства двох малолітніх дітей 26 жовтня. Правоохоронці, зокрема, проводять допити свідків, призначають експертизи, повідомили у столичній прокуратурі.

Нагадаємо, 28 жовтня, після декількох діб пошуків зниклих дітей, поліція виявила тіла хлопчика і дівчинки в озері Срібний Кіл. Підозрювану у вбивстві своїй дітей Катерину Бабкіну затримали, вона не заперечувала свою провину.

Наступного дня суд взяв під варту на два місяці жінку, яка підозрюється в утопленні в озері двох своїх малолітніх дітей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: