Виховательку, яка втопила в озері у Києві своїх дітей, арештували

Виховательку, яка втопила в озері у Києві своїх дітей, арештували

Судове засідання відбувалося у закритому режимі

Дарницький районний суд Києва в понеділок, 29 жовтня, взяв під варту на два місяці жінку, яка підозрюється в утопленні в озері двох своїх малолітніх дітей.

«Суд ухвалив: у задоволенні скарги захисника відмовити, клопотання слідчого задовільнити, застосувати до підозрюваної Катерини Бабкіної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без визначення розміру застави», - оголосила суддя Юлія Мицик.

Судове засідання відбувалося у закритому режимі - без сторонніх осіб, оскільки могла бути розголошена інформація з особистого життя підозрюваної.

Захист Бабкіної ще не визначився, чи подаватиме апеляційну скаргу на арешт своєї підзахисної.

«Дане питання буде узгоджуватися з моєю підзахисною, і залежно від цього буде прийматися рішення. У нас на це є 5 діб», - сказала журналістам адвокат Світлана Чопівська.

Вона зазначила, що Бабкіна «на даний час перебуває у збудженому стані, їй викликалися лікарі», тому адекватно реагувати на ситуацію не може.

Водночас адвокат зауважила, що просила суд обрати для своїй підзахисної більш м’який запобіжний захід, який не пов’язаний з триманням під вартою.

Також Чопівська повідомила, що рішення про психіатричне обстеження підозрюваної ще не прийнято, тому вона перебуватиме під вартою у СІЗО.

Відомо, що Катерина Бабкіна працювала в дитсадку вихователькою. Півтора роки тому жінка розлучилася з чоловіком.

Нагадаємо, 28 жовтня, після декількох діб пошуків зниклих дітей, поліція виявила тіла хлопчика і дівчинки в озері Срібний Кіл. Підозрювану у вбивстві своїй дітей жінку затримали, вона  не заперечувала свою провину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: