Мешканцям Оболонського району заборонили пити воду з-під крана

Мешканцям Оболонського району заборонили пити воду з-під крана

Сьогодні вночі «Київводоканал» промиватиме мережі в Оболонському районі

У ніч на 13 липня, з 23:00 до 04:00, «Київводоканал» здійснить планове профілактичне промивання мереж у Оболонському районі. До зони робіт частково потраплять мережі на просп. Оболонському (від вул. Північної до вул. Маршала Тимошенка), вулицях Героїв Дніпра, Прирічній, Богатирській. Щоб не створювати незручності мешканцям, профілактику проведуть уночі.

Про це інформують в ПАТ «АК «Київводоканал», повідомляє «Главком».

За інформацією підприємства, попередньо здійснюється очищення та вимивання резервуару чистої води № 1 на насосній водопровідній станції «Оболонь-ІІ».

Упродовж виконання робіт «Київводоканал» не рекомендує користуватися водою з крана для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів, перед застосуванням воду з крана потрібно спустити: якщо візуально вода прозора, не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.

Нагадаємо, що промивання мереж – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода (зокрема у резервуарах) не застоювалась, а її якість не погіршувалась. Окрім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: