Мешканець Черкащини пограбував стару автозаправку у Києві

Мешканець Черкащини пограбував стару автозаправку у Києві
Підозрюваного затримали неподалік від місця злочину

У столиці оперативники затримали чоловіка за крадіжку лічильників

До чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий проник у приміщення автозаправної станції викрав лічильники. На виклик прибула слідчо-оперативна група та оперативники, які перебували неподалік. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, зловмисник зайшов на територію агрокомбінату, де із приміщення старої автозаправної станції викрав лічильники і втік.

«Підозрюваного затримали неподалік від місця злочину, коли він намагався розібрати лічильники, щоби реалізувати їх та отримати гроші. Фігурантом виявився 41-річний уродженець Черкащини, раніше судимий за крадіжку, зараз перебуває на іспитовому терміні», - додав Іщенко.

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: