На центральному залізничному вокзалі прибрали МАФи

На центральному залізничному вокзалі прибрали МАФи

«Гральні салони» біля вокзалу працювали не один рік

«Укрзалізниця» прибрала МАФи на своїй стороні вокзалу, решта кіосків поки працюють

«Укрзалізниця» прибрала кіоски «гральних салонів» біля центрального вокзалу у столиці. Про це на сторінці у Facebook повідомив голова правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов.

«Вчора (18 січня - ред.) домовились з міською владою Києва знести так звані «гральні салони» біля центрального вокзалу. Ви їх точно бачили - з яскравими наліпками про «виграші». Вони там працювали не один рік. Свою частину роботи ми виконали. Передаємо естафету міській адміністрації і меру Кличку. МАФи на вашій стороні поки працюють», - написав він.

Нагадаємо, починаючи з 20 січня на Центральному залізничному вокзалі у Києві розпочне роботу Сервісна служба Національної поліції, працівники якої патрулюватимуть приміщення воказлу та прилеглу територію.

Зазначимо, що внаслідок ліквідації у 2015 році транспортної поліції, яка відповідала за правопорядок на вокзалах та в поїздах, функціонування чергової частини, що знаходилася на території Центрального вокзалу в Києві, було припинено. Це позначилося на оперативності реагування поліції на випадки правопорушень на території вокзалу та в поїздах. Зі створенням Сервісної служби Нацполіції на вокзалі допомога правоохоронців пасажирам надаватиметься оперативніше.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: