На Київщині під час розпивання оковитої жінка загинула від рук співмешканця

На Київщині під час розпивання оковитої жінка загинула від рук співмешканця
Вбивство сталося у помешканні жінки
Фото: Нацполіція

Смерть жінки настала від множинних переломів кісток скелету, крововтрати та больового шоку

У селі Іванків Бориспільського району місцеві мешканці виявили тіло 45-річної жительки за місцем її проживання. Тіло було направлено до моргу для встановлення причин смерті.

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи смерть жінки настала від множинних переломів кісток скелету, крововтрати та больового шоку.

Як повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області, під час проведення слідчих та розшукових дій правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 46-річний уродженець Донеччини, який тимчасово проживав у селі Іванків та співмешкав із загиблою.

Поліція затримала чоловіка у порядку ст. 208 КПК України. Він зізнався правоохоронцям у скоєному і надав правдиві покази. 

Як повідомив затриманий, того вечора він разом з жінкою вживали алкогольні напої. Чоловік звинуватив її у крадіжці рюкзака, а потім взяв дерев’яну палицю і щосили побив співмешканку. Потім поклав бездиханне тіло на ліжко і втік з місця скоєння злочину.  

Наразі зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні навмисного вбивства і вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: