На Київщині податківці вилучили 28 кг нелегально ввезеного золота

На Київщині податківці вилучили 28 кг нелегально ввезеного золота
Під час обшуку вилучено злитки із золота
Фото: ДФС

Громадянин України нелегально ввозив із Туреччини ювелірні вироби із золота

Слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служб у Київській області під процесуальним керівництвом прокуратури області, здійснюється досудове розслідування кримінального провадження щодо порушення фізичною особою – громадянином України - податкового та митного законодавства, що полягало у переміщенні із Турецької Республіки поза митним контролем Київської митниці ДФС ювелірних виробів із золота. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Київській області.

«В ході розслідування кримінального провадження встановлено, що дана фізична особа реалізує завезені поза митним контролем ювелірні вироби в спеціалізованих магазинах, розташованих на території Києва та Київської області, які попередньо підлягали переробці в цеху», - йдеться в повідомленні.

Так, в рамках кримінального провадження, на підставі відповідного судового рішення за адресою розташування цеху, де здійснюється переробка незаконно ввезених на територію України ювелірних виробів, проведено обшук, в ході яких виявлено та вилучено: ювелірні вироби, лігатуру, злитки із металу, загальною кількістю 1716 вироби, орієнтовною вагою 28,2 кг, походження яких документально не підтверджується.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: