На Київщині потонув чоловік, тіло якого шукали два дні

На Київщині потонув чоловік, тіло якого шукали два дні

У Броварах сталася трагедія

У водоймі парку «Приозерний» втопилася людина. Спочатку інформацію про те, що рятувальники Державної служби надзвичайних ситуацій витягнули з води тіло чоловіка, розповсюдили очевидці у соціальних мережах. Згодом у Броварському відділі ГУ Національної поліції  інформацію підтвердили.

Як розповів представник правоохоронних органів Руслан Отрох, загиблий зареєстрований у селі Зоря (населений пункт, який входить до Гоголівської сільської ради). Трагедія сталася 12 серпня увечері, лише сьогодні працівники Броварського відділу ДСНС змогли виловити тіло. Чоловік 1982 р. н. (35 років).

«Інформація про загиблого надійшла на чергову частину, її було опрацьовано, поліція виїжджала на місце події. Тепер будуть проведені слідчі дії та судово-медична експертиза. Тоді буде визначено, чи були у крові померлого алкоголь або наркотичні речовини. Але мешканці, які вчора відпочивали 12 серпня ввечері на озері говорять про те, що людей купалося багато і було серед них багато в стані алкогольного сп’яніння. До результатів експертизи ми нічого стверджувати не можемо», — повідомив Отрох.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: