На Київщині потяг на смерть збив чоловіка

На Київщині потяг на смерть збив чоловіка
Поліція встановлює причини частих трагедій на залізниці

З початку осені на залізничних коліях Київщини загинули 10 людей

За добу на залізничних коліях Київщини сталося три випадки травмування. На Васильківщині чоловік загинув, у Березані пенсіонер залишився без ноги і перебуває в лікарні, у Тарасівці збитий потягом чоловік непритомний знаходиться у реанімації.  

Як повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області, за всіма фактами відкрито кримінальні провадження. Поліція встановлює причини частих трагедій на залізниці.

«Вночі поблизу смт. Калинівка на залізничній станції «Васильків» вантажний потяг сполученням «Козятин-Київ» смертельно травмував чоловіка. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце встановила, що чоловік перетинав залізничну колію в невстановленому місці. Проводяться заходи із встановлення особи загиблого чоловіка. На вигляд потерпілому було близько 50 років», - інформують у поліції.  

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст. 276 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Досудове розслідування триває.

За статистикою, з початку вересня й дотепер на коліях області травмовано троє, загинули - десятеро людей.

Нагадаємо, 3 жовтня у Київській області на переході в районі залізничної станції «Миронівка» швидкісний потяг переїхав жінку, яка рухалась на мопеді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: