На Київщині розпочалась перевірка пасажирського транспорту та перевізників

На Київщині розпочалась перевірка пасажирського транспорту та перевізників

Поліцейські перевірятимуть перевізників і технічний стан їхніх транспортних засобів

З 20 квітня у Київській та інших областях України розпочалося проведення комплексу цільових заходів під умовною назвою «Перевізник», метою яких є профілактика та зниження аварійності за участю пасажирського транспорту, дотримання перевізниками та водіями вимог правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Поліцейські перевірятимуть перевізників і технічний стан їхніх транспортних засобів, справність аварійних виходів, а також розташування місць для сидіння пасажирів.

Додатково поліцейські здійснять перевірку зберігання транспортних засобів за визначеним місцем їх стоянки та організацію передрейсового контролю технічного стану автобусів.

У разі виявлення порушень у сфері пасажирських перевезень порушники будуть притягнені до адміністративної відповідальності.

Як повідомлялося, водія столичного автобусного маршруту №445, який 18 квітня віз пасажирів та проїхав на червоне світло світлофора, звільнено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: