На Київщині сварка двох чоловіків закінчилась вбивством

На Київщині сварка двох чоловіків закінчилась вбивством

Трагедія сталася в ході сварки двох чоловіків, причиною якої стали ревнощі

У смт Володарка Київської області на спецлінію 102 звернулися місцеві мешканці, які знайшли тіло 54-річного чоловіка без ознак життя. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

На виклик одразу прибула група реагування патрульної поліції. Поліцейські провели комплекс першочергових оперативних заходів, за допомогою яких встановили повні обставини злочину та викрили зловмисників.

Як виявилося, трагедія сталася в ході сварки двох чоловіків, причиною якої стали ревнощі. 34-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, завдав удару кулаком в голову чоловікові, а потім ще один удар померлому наніс 30-річний приятель підозрюваного. Від отриманих травм літній чоловік помер.

Наразі обох чоловіків затримано в порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Слідство триває.

Як повідомлялося, на Київщині повідомлено про підозру та взято під варту неодноразово судимого чоловіка, який посеред вулиці наніс смертельне ножове поранення випадковому перехожому

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: