На Київщині затримано військовослужбовця за збут боєприпасів (фото)

На Київщині затримано військовослужбовця за збут боєприпасів (фото)
Правопорушника затримано за збут 109 набоїв
Фото: Нацполіція

Солдат на території Київщини займався незаконним продажем набоїв до автомата Калашникова

Співробітники Головного управління поліції Київщини спільно з працівниками Служби безпеки України та військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону на місці злочину затримали солдата строкової служби неподалік с. Дівички Переяслав-Хмельницького району.

В ході досудового розслідування встановлено, що молодик на території Київщини займався незаконним продажем набоїв до автомата Калашникова. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Під час проведення оперативної закупівлі 20-річного правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України за збут 109 набоїв та 39 предметів, схожих на сигнали хімічної тривоги. У нього слідчі вилучили речові докази: мобільний телефон та гроші, 13500 гривень, отримані від продажу боєприпасів.

Вирішується питання щодо оголошення підозри. Поліція готує клопотання до суду про обрання запобіжного заходу - тримання під вартою.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Триває слідство. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: