На місці «розливайки» на Солом’янці з’явиться боксерська школа (фото)

На місці «розливайки» на Солом’янці з’явиться боксерська школа (фото)
Боксерська зала з'явиться на вул. Озерній, 9
Фото: Андрій Андрєєв

Приміщення забрали у несумлінного орендаря та передали на баланс ДЮСШ «Школа спорту»

Масштабне будівництва дитячої боксерської зали на вул. Озерній, 9 у Солом’янському районі Києві підходить до завершення. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook в.о. директора КП «Київблагоустрій» Андрій Андрєєв.

«Приміщення, яке довгий час використовувалося несумлінним орендарем під «розливайку», через суд було звільнено та передано на баланс ДЮСШ «Школа спорту». А всього за півроку наша команда на чолі з Віталієм Кличко спромоглася перетворити занедбане та розбите приміщення у надсучасний зал для занять з боксу», - написав він.

Також навколо школи було створено комфортні зони для відпочинку та занять спортом: вимощені доріжки, проведено комплексні роботи з озеленення, огороджено зони для сміттєвих баків, встановлені лави для відпочинку із зарядними пристроями на сонячних батареях, встановлено вуличний FREE GYM з прорезиненою підлогою та якісний дитячий майданчик з екологічним покриттям, вся територія облаштована LED-освітлення та паркувальними зонами. За для безпеки спортивний зал оснащений сигналізацією та відеоспостереженням.

Крім того, зала прикрашена муралом «Боксерські рукавички». Андрєєв подякував художнику Андрію Пальвалю, який створив цей мурал.

Нагадаємо, 28 вересня мер Києва ВІталій Кличко заявив, що міська влада робить все, щоб повернути басейн «Чайка» у власність громади та привести спортивний об'єкт до належного стану

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: