На Оболоні таксі Uber відправило Toyota у кювет (фото, відео)

На Оболоні таксі Uber відправило Toyota у кювет (фото, відео)
Автомобілі майже не постраждали
Фото: Інформатор

«Японець» зупинився прямо на краю крутого обриву, що врятувало водія від трагічних наслідків

У неділю, 18 листопада, на Богатирській, 30 в Києві сталася ДТП: Renault підрізав Toyota, в результаті чого «японця» знесло в кювет.

Аварія трапилася близько 23:45. Про це повідомляє Інформатор.

За кермом Renault знаходився водій служби таксі Uber. За попередніми даними, «француз» виїжджав з ЖК «Італійський квартал» і планував переміститися на протилежну сторону дороги. У цей момент Corolla рухалася у третій смузі по вулиці Богатирській в сторону виїзду з міста на високій швидкості. Renault не помітив Toyota і підрізав її.

На даній ділянці дороги ожеледь і довгий гальмівний шлях. Власник «японця» не зміг загальмувати, його винесло в кювет і протягнуло близько 100 метрів. Автомобіль зупинився прямо на краю крутого обриву, що врятувало хлопця від трагічних наслідків.

Машини не зіткнулися, обидва хлопці відбулися переляком, авто також практично не постраждали.

На місце події прибули патруль поліції, «швидка» і слідчо-оперативна група. Допомога медиків нікому не знадобилася. Деталі інциденту встановить слідство.

Як повідомлялося, у неділю у Святошинському районі міста Києва на проспекті Перемоги (між станціями метро Нивки та Святошин навпроти заводу Антонов) сталась ДТП, в якій загинула людина.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: