На Позняках двоє безробітних з Чернігівщини побили киянина і вкрали авто

На Позняках двоє безробітних з Чернігівщини побили киянина і вкрали авто
Викрадений автомобіль правоохоронці повернули власнику

Злочинцями виявилися раніше судимі 36-ти та 39-річний безробітні уродженці Чернігівської області

До чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення про заволодіння «Фольксвагена» на вулиці Олени Пчілки. Правопорушники побили власника транспортного засобу, після чого поїхали на його автомобілі з місця пригоди. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Як розповів заступник начальника Дарницького УП ГУНП у Києві Олексій Кабанченко, у ході комплексу оперативно-розшукових заходів працівники поліції на вулиці Бориспільській затримали двох підозрюваних та доставили їх до управління поліції.

Ними виявилися раніше судимі 36-ти та 39-річні безробітні уродженці Чернігівської області. Викрадений автомобіль правоохоронці повернули законному власнику.

«Правопорушники затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Затриманих перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території столиці. Їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі», - зазначив правоохоронець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: