На Русанівці застрелили бізнесмена

На Русанівці застрелили бізнесмена

Подія сталася близько півночі у Дніпровському районі. Вранці потерпілий помер у лікарні. За фактом умисного вбивства розпочато кримінальне провадження.

Близько 23:30 до чергової частини Головного управління столичної поліції надійшло повідомлення про постріли біля будинку на бульварі Русанівському. Заявник сказав, що вбили чоловіка.

Про це повідомили у прес-службі Національної поліції.

На місці події правоохоронці встановили зі слів свідка, що на вулиці біля під’їзду перебували двоє чоловіків. Один із них тримав у руці пістолет,здійснив п’ять пострілів і побіг,інший - впав на спину.

Пораненого – 40-річного місцевого мешканця - з вогнепальним пораненням голови, грудей та плеча «швидка» доставила до медичного закладу, де проводили йому реанімаційні заходи.Однак, незважаючи на зусилля лікарів, вранці потерпілий помер.

Поліцейські опитали свідків, місцевих мешканців та родичів потерпілого. Слідчо-оперативна група дослідила місце події, вилучила п’ять гільз патронів калібру 9 мм, дві кулі, автомобіль «VolkswagenPassat», зв’язку ключів від машини та квартири.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів для з’ясування причин та обставин події, встановлення особи зловмисника та його затримання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: